Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem
Ajánlott szakszervíz Contisafe
 
 
Elérhetőség Jobbnyil
Kosár 0 termék a kosárban
Bejelentkezés Bejelentkezés Lenyil
 
     
  Keresés
Szolgáltatásaink
 
 
Blank
Méret /
Árkategória
Gyártók
Motor
Elektromos Hibrid Benzin/Diesel  
Típus
Személyautó Terepjáró/SUV Kisáruszállító  
Idény
Nyárigumi Téligumi 4 évszakos  
Egyéb
Defekttűrő Erősített Peremvédős  
Akciósak csak Használt gumi is
 
Fogyasztás Nedves úton Külső zaj dB  
Teljes választék
       
 
 
Gumiszerelés árak
 
 
Futómű beállítás
 
 
Fék javítás
 
Olajcsere Budapest
 
 
Autóklíma töltés tísztítás
 
 
Vezérműszíj csere
 
Kerekek szezonális tárolása
 
 
Felni javítás szinterezés
 
 
Autóalkatrész
 
Motorgumi szerelés
 
 
Műszaki vizsga
 
 
TPMS szelep
 
  SZERVíZ BEJELENTKEZÉS
 
2024.   .   .
 
 

GOODYEAR KITERJESZTETT KÁTYUGARANCIA

 


Valóban ingyenes a gumiabroncs cseréje kátyúsérülés esetén?


GOODYEAR KITERJESZTETT KÁTYUGARANCIA

A kiterjesztett garancia lehetővé teszi a sérült gumiabroncs ingyenes cseréjét.
GOODYEAR négyévszakos abroncsok kátyugaranciával!
A kiterjesztett garancia lehetővé teszi a sérült gumiabroncs ingyenes cseréjét.

Kiterjesztett garancia

A Goodyear kiterjesztett garancia Magyarország területén, PREMIO szervizhálózatban, garniturában vásárolt GOODYEAR abroncsokra vonatkozik a vásárlástól számított egy évig.

A kiterjesztett garancia feltétele 4 darab, fent említett Goodyear gumiabroncs vásárlása.
A cserére vonatkozó speciális kiterjesztett garancia időtartama az abroncs vásárlásától számított 1 év, egyébként a szokásos 2 éves garancia érvényes.
 A kiterjesztett garancia feltételeivel összhangban a Goodyear Hungary Kft. a gumiabroncs használat közben bekövetkezett, nem szándékos sérülése esetén egy ingyenes cserét vállal (ha a gumiabroncs nem javítható) minden fent említett vásárolt abroncsra vonatkozóan.
A kiterjesztett garancia a felhasználási hibák olyan fajtáira vonatkozik, mint pl. a kiszúrt vagy átszakadt gumiabroncs, vagy dudorok az oldalfalon, kivéve azokat az eseteket, amikor a sérülés szándékosságra utal (vandalizmus a fogyasztó vagy harmadik fél részéről). A kiterjesztett garancia nem vonatkozik olyan gumiabroncsra, amelyet régebben már javítottak.
A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a gumiabroncs szokásos kopására, amely a rendeltetésszerű használat során következik be vagy a jármű nem megfelelő műszaki állapota idézi elő (lengéscsillapítók, geometria, összetartás). A futófelületi mintázat mélységére nem vonatkozik a garancia.
A kiterjesztett garancia olyan abroncsokra vonatkozik, amelyeken a mintázat mélysége legalább 4 mm. A kiterjesztett garancia feltétele a nyugta bemutatása, amelyen szerepel az eladás dátuma, a modell, illetve a gumiabroncs mérete.
Ha a gumiabroncs csere idejében az engedélyezett márkakereskedőnek nincs raktáron az abroncs kívánt modellje, a fogyasztó kicserélheti egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező, és hasonló árú másik Goodyear gumiabroncs modellre. Az akció a PREMIO hálózat résztvevő partnereinél érhető el. Az adott partner információs szórólappal rendelkezik.
 A fogyasztó köteles betartani az abroncsok használatának szabályait és rendeltetésszerű abroncsokat használni a járművön, tekintettel az adott terület időjárási viszonyaira, a jármű üzemeltetési utasításában szereplő méretre, terhelési és sebesség indexre.


 
Vásárlási feltételek | Szállítási feltételek | Fizetési feltételek | Szerzői jogok | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Gyakran ismételt kérdések Utolsó frissítés: 2024-05-27 03:04:21 Ysolutions
0.014467000961304